Màquina de quiosc de pagament per a autoservei de 32 polzades

Màquina de quiosc de pagament per a autoservei de 32 polzades

Màquina quiosc de pagament per a autoservei de 32 polzades
● Marca: hushida
● Aplicació: interior
● Tipus: TFT
● Mida del tauler: 32 polzades
● Temps de resposta: 5 ms
● Resolució màxima: 1920 * 1080p
● Color: 16,7M
● Marca del panell: SUMSUNG LG
● Sistema operatiu: Andriod
● Garantia: 1 any
Xateja ara

Detalls del producte

Màquina quiosc de pagament per a autoservei de 32 polzades

1. Visió general del producte

Aquesta màquina d’autoservei s’adreça principalment a la gestió de menjadors de menjar ràpid. Utilitza eficaçment les comandes d’autoservei, la pantalla de trucades, la màquina d’encàrrec d’autoservei, etc., per integrar la part frontal del restaurant, la cuina i el sistema per realitzar la gestió intel·ligent del restaurant, millorant així l’eficiència de la gestió del restaurant. i millorar els clients. L’experiència general de la comanda i la qualitat del restaurant. La màquina de comandes d’autoservei pot recopilar dades com ara rànquings de vendes, preferències dels clients i mètodes de comanda. La màquina d’autoservei també pot jugar a una publicitat per promocionar les característiques del producte del restaurant&# 39. La màquina de comandes d’autoservei pot proporcionar un millor servei als clients i millorar la competència de les empreses de restauració de la indústria.

2. Característiques funcionals

Tacte intel·ligent de diversos punts: el tacte intel·ligent de diversos punts de la màquina tàctil capacitiva té una resposta ràpida, antirefleig, sense unitat, rendiment plug-and-play i pot admetre l’entrada de reconeixement d’escriptura a mà sense problemes.

Processament d'informació multimèdia: compatible amb una gran varietat d'imatges, animacions, formats d'àudio amb interfícies Ethernet, el sistema es pot distribuir a totes les parts del món per aconseguir superinformació a través de la xarxa d'àrea àmplia (Internet), per aconseguir ordinador humà interacció.

Disseny integrat: el disseny del producte és senzill i atmosfèric, més estètic, rendible, suport de muntatge a la paret i instal·lació a terra, fàcil instal·lació, porta de manteniment rica, manteniment fàcil i còmodes peces de qualitat industrial, mà d'obra fina, disseny de detall humanitzat.

点餐机详情1

点餐机详情3

55" Reproductor de publicitat LCD exterior impermeable

55" Reproductor de publicitat LCD exterior impermeable

55" Reproductor de publicitat LCD exterior impermeable

Hot Tags: Màquina quiosc de pagament per autoservei de 32 polzades, Xina, fàbrica, proveïdors, venda a l'engròs, preu baix, pressupost

Investigació

You Might Also Like