Ús de Digital Signage

- Dec 13, 2017-

1. el contingut és el més important: no importa com avançats la tecnologia utilitzada, si el contingut és molt dolent, la senyalització digital no reeixirà. El contingut ha de ser clara i concisa. Per descomptat, si els clients a McDonald i altres Big Mac, veure els anuncis de tovallola de paper Charmin, això també és molt fracàs.

2. el contingut ha de ser viva: intentar deixar espectadors recorda el contingut rellevant i oblida.

3. ubicació: Si la ubicació de pantalla no és visible (per exemple, penjat en un lloc alt-peu-12), després la gent no anirà per veure-ho.

4. informació d'actualització: la clau de l'èxit d'una xarxa de difusió petita escala és posar la informació adequada a les persones adequades en el moment adequat. Si només canvieu DVDs cada mes, vostè està en la direcció oposada. De la mateixa manera, si simplement no pot actualitzar el preu de l'element des de la xarxa en 15 minuts, que és un problema amb la plataforma de digital signage.

5. el sistema de circuit tancat és important: si no es demostra que s'envien els anuncis, no aconseguirà grans guanys del seu signage digital. Així ens hauria de prestar atenció a l'emissió de publicitat, però també prestar atenció a l'efecte de la publicitat, formant un benignes tancat sistema circulatori.