La funció de senyalització digital

- Dec 13, 2017-

1. Gestió de l'autoritat. Diferents usuaris difereixen en l'ús i la dominació dels dispositius de visualització de terminals.

2. Gestió de elements (contingut multimèdia). Amb aquesta funció, els usuaris poden afegir, modificar i eliminar elements.

3. Descarregar o transmetre la gestió de mitjans. Amb aquesta característica, els usuaris poden afegir, modificar, esborrar fitxers multimèdia o baixar-ne els mitjans de comunicació o reproduir-los en viu.

4. Gestionar la llista de reproducció. Amb aquesta característica, l'usuari personalitza la seqüència de temps de reproducció dels mitjans de comunicació, així com la reproducció programada, etc.

5. Juga a la gestió del terminal. A través d'aquesta funció, els usuaris poden gestionar la reproducció, stop, pause, ajust del volum, adreça IP, temps d'interrupció del temps, disseny de vídeo o altres dispositius de reproducció de mitjans, etc., i han de ser dinàmics i canviants.

6. Pantalla d'estat del terminal de reproducció. Podeu conèixer l'estat de la reproducció, la informació del disc, l'ordre de reproducció, la situació de la descàrrega, etc.