Splicing LCD Screen Market Prospects En la segona meitat de 2020 pot ser prometedor en llocs públics d'entreteniment i consum!

- Sep 28, 2020-

Com un producte d'exhibició de pantalla gran d'interior popular al mercat, pantalla d'empalmment de LCD es compon de múltiples unitats d'empalmment. La pantalla d'empalmament pot seleccionar diferents unitats d'empalmament per empalmar d'acord amb els requisits d'aplicació reals, i presentar imatges d'alta definició i impecables a la pantalla gran. Satisfer les necessitats d'alta qualitat dels consumidors per als efectes visuals.


Recentment, també s'han obert teatres i altres locals d'oci públic, centres comercials i centres comercials i altres llocs de consum convenients; i en la indústria de l'exhibició comercial, segons les estadístiques fiables, les vendes de pantalles d'empalmat, pantalles LED, màquines publicitàries i màquines de conferència tot-en-un també han continuat augmentant, la tendència de creixement és evident; avui em centraré en analitzar la situació de mercat de les pantalles d'empalmment LCD en la segona meitat de l'any.


Amb l'obertura contínua de llocs d'entreteniment públic, hi haurà més i més pantalles d'empalmament, i la pantalla d'alta definició interior i el funcionament a llarg termini de la pantalla d'empalmament LCD poden satisfer perfectament les necessitats reals de l'aplicació. Tot i que les pantalles de visualització LED de petit to comparades no són inferiors en l'efecte de visualització i la visualització d'imatges, en comparació amb les pantalles d'empalmat, el seu cost és bastant alt i els usuaris poden no ser capaços de suportar-lo.


D'altra banda, l'ús de pantalles d'empalmment LCD és més senzill que les pantalles LED de petit to. Per exemple, una botiga de roba o cosmètica vol instal·lar una pantalla gran a la botiga per a la visualització publicitària. La solució d'exhibició de la pantalla d'empalmament de LCD és completament Segons escena d'instal·lació de l'usuari, podem seleccionar la unitat d'empalmament apropiada i empalmar-lo, instal·lar-lo al matí i posar-lo en ús a la tarda. No hi ha necessitat de massa processos complicats.


Per descomptat, aquest és l'avantatge de les pantalles d'empalmat LCD que es poden utilitzar en teatres, centres comercials, centres comercials, botigues i altres camps. Això és inseparable del seu compte; tanmateix, les pantalles d'empalmment de LCD també tenen deficiències. Hi ha problemes entre unitats d'empalmment. Costura, no es pot introduir a algunes persones que estan perseguint la perfecció. Un altre punt és que la brillantor de la pantalla d'empalmament LCD és relativament baixa, i només es pot utilitzar a l'interior. La pantalla exterior no és bàsicament factible, llevat que es faci un tractament especial a preus elevats. Alguns dels guanys no valen la pena la pèrdua.