El 2019, el mercat de seguretat intel·ligent de la Xina va arribar als 259.050 milions de iuans, amb una perspectiva molt àmplia

- Dec 10, 2020-

Sobre la base de la seguretat tradicional, el sistema de seguretat intel·ligent combina dades massives, intel·ligència artificial i altres tecnologies per obtenir quantitats massives d'informació de seguretat i realitzar anàlisis intel·ligents per establir una recopilació d'informació diversificada i intel·ligent, aplicació intel·ligent de vídeo, processament de dades massives i integritat de seguretat. Sistema. La seguretat intel·ligent és una part important de la construcció de ciutats intel·ligents de la Xina, i els seus camps d'aplicació són molt amplis. En l'actualitat, els sistemes de seguretat intel·ligents es poden dividir en tres categories: estructuració de vídeo, biometria i reconeixement d'objectes.


Des de la perspectiva de la cadena de la indústria, les indústries aigües amunt de la indústria de seguretat intel·ligent són principalment indústries d'informació electrònica, com ara components electrònics, circuits integrats, càmeres, sistemes de programari i serveis de xarxa. La indústria upstream proporciona els equips de maquinari i equips necessaris per a la producció i operació de productes de seguretat intel·ligents. Sistema de programari. Les actualitzacions de productes de la indústria upstream són propícies a millorar la competitivitat del mercat de la indústria de la seguretat intel·ligent, millorant les característiques tècniques de la seguretat intel·ligent i el grau d'integració amb altres indústries.


La aigües avall de la indústria de seguretat intel·ligent és el mercat d'aplicacions, principalment en el sistema de seguretat pública, transport, energia, educació, medicina i altres indústries. En els últims anys, l'augment continu de la taxa d'urbanització ha proporcionat un bon fons de desenvolupament per al desenvolupament de les ciutats intel·ligents a la Xina. + Desenvolupament en profunditat, i l'expansió contínua de l'escala de mercat de la indústria aigües avall. L'escala dels serveis de gestió empresarial en línia en diverses indústries ha augmentat ràpidament, i han sorgit nous requisits per a la protecció de la informació i la gestió de la seguretat empresarial. Ha creat una perspectiva de mercat considerable per al mercat d'aplicació de la indústria de seguretat intel·ligent domèstica.


Amb l'acceleració de la intel·ligència de les ciutats xineses, la demanda del mercat de sistemes de seguretat intel·ligents amb tecnologies de la informació, cloud computing, big data i altres tecnologies a mesura que el nucli està augmentant, promovent així la innovació i el desenvolupament de la indústria. En el futur, a mesura que augmenta la taxa de penetració de la seguretat intel·ligent en finances, cultura, educació, salut i altres camps, el mercat de seguretat intel·ligent de la Xina encara té molt marge de millora. S'estima que el 2026, el mercat de seguretat intel·ligent de la Xina arribarà als 650.000 milions de iuans.