Pantalles LED que marxen a Smart Retail

- Dec 23, 2020-

Després de diversos mesos de suspensió econòmica, i el reinici econòmic després que l'epidèmia fos efectivament continguda, es va alliberar completament l'entusiasme del consum de la gent i es va estimular una nova ronda de boom de consum. Des del futur, s'espera que aquesta tendència de noves actualitzacions de consum es mantingui durant molt de temps, i s'actualitzarà l'equip de maquinari pertinent. En aquest context, les companyies de visualització LED també han accelerat la seva marxa cap a aplicacions comercials al detall.

 

En els centres comercials tradicionals, les botigues d'especialitats i altres botigues al detall, els cartells estàtics i les caixes de llum s'utilitzen generalment per ajudar a la comercialització, però aquest mètode ha estat difícil per als consumidors que estan perseguint la frescor i la moda per cridar l'atenció, especialment per a imatges dinàmiques de gran format en termes de la primera, és difícil satisfer la demanda. Encara que la pantalla LCD també es pot utilitzar per realitzar anuncis de gran format mitjançant l'empalmment, l'empalmment inevitable afecta el sentit general de la imatge en certa mesura.

 

En els últims anys, la tecnologia de visualització LED de petit to ha continuat centrant-se en la reducció de punt pitch i la millora de la resolució, de manera que les pantalles LED també poden aconseguir estàndards d'alta definició, ultra alta definició i fins i tot 8K en formats petits i mitjans, que són suficients per complir amb els estàndards molt importants en l'àmbit comercial al detall. Necessitat d'actualitzacions de claredat. Més important encara, en una gran pantalla publicitària de més de 100 polzades, la pantalla LED, naturalment, té els avantatges de les articulacions sense costura i una bona consistència general. Pel que fa a la creació d'escenes d'efectes especials immersius a gran escala, altres tecnologies són difícils d'igualar.


No només això, sinó que en aplicacions de petit format, les pantalles LED també són adequades. Per exemple, en una pantalla d'aparador semio a l'aire lliure o a l'aire lliure, les pantalles LED solen tenir l'atribut de brillantor ajustable, que pot mostrar imatges clares independentment de l'alta brillantor a l'aire lliure o baixa brillantor a l'interior, sense que la vergonya de la pantalla sigui completament invisible al sol. Fins i tot en petits cartells que són completament a l'aire lliure, la pantalla LED amb un alt rendiment de protecció pot suportar proves extremes com alta temperatura, alta humitat, aerosol de sal, pols alta i trànsit pesat, proporcionant una opció més duradora per a aplicacions de senyalització digital.


En moltes aplicacions de senyalització digital, els LED també són útils. Per exemple, es pot utilitzar per a la navegació i la planificació de rutes en hospitals, museus, etc., i en hospitals, bancs, centres comercials, etc., pot proporcionar informació de trucades de números, informació de descompte i funcions d'entreteniment per a les persones que estan esperant ansiosament.

 

Davant la tendència general de la nova demanda del consumidor en el futur, les pantalles LED estan en constant evolució per satisfer les necessitats d'una varietat d'aplicacions. Per exemple, es llancen productes amb diferents ràtios d'aspecte de pantalla, productes equipats amb funcions interactives de pantalla tàctil, productes de mesura de temperatura infraroja (com ara durant l'epidèmia), pantalles d'empalmament de forma especial que admeten la llibertat creativa i pantalles LED transparents. Fins i tot després que mini LED i micro LED s'apliquen sobre el terreny, una major resolució es pot aconseguir en una mida més petita, que ampliarà encara més l'abast d'aplicació de la pantalla LED en el camp minorista.


Sortint de la sala d'enviament i passant als camps comercials i domèstics, s'ha convertit en un tema de gran interès en l'aplicació de la pantalla LED de petit to. I a través de la connexió precisa amb el retail intel·ligent, la integració orgànica en profunditat de les aplicacions de visualització LED i senyalització digital també es convertirà en una tendència inevitable.


Gràcies al desenvolupament continu i la maduresa de la cadena de la indústria, el mercat de visualització led a tot color s'ha desenvolupat ràpidament, i el camp d'aplicació s'ha ampliat contínuament. El 2020, sota el fons de la disminució de la demanda global del mercat de visualització LED, moltes companyies de visualització LED es dediquen a 5G, 8K, Micro / MiniLED, COB i altres camps per augmentar la inversió en R +D, millorar encara més la tecnologia i la tecnologia, i potenciar la indústria.