El 2023, BOE i Huaxing representaran més del 40% de la capacitat de producció del panell global

- Apr 02, 2021-

L'organització d'investigació de mercat DSCC (Display Supply Chain Consultants) va publicar un nou informe que afirmava que amb Samsung Display (SDC) i LG Display (LGD) interrompent la producció de monitors LCD, s'espera que la capacitat de producció global de LCD disminueixi el 2023.


En l'actualitat, l'aïllament domiciliari s'ha convertit en una tendència, i la demanda d'ordinadors portàtils, televisors LCD i altres productes ha augmentat, fent que les vendes de panells LCD continuïn creixent. A més, la tecnologia de retroiluminació MiniLED ha millorat significativament el rendiment de LCD, reduint encara més la bretxa de rendiment entre LCD i OLED en els mercats de TI i televisió de gamma alta. Com a resultat, els preus de LCD continuen sent elevats, i els fabricants han tractat d'expandir la producció.


No obstant això, DSCC prediu que a mesura que l'oferta millori i es resolgui l'escassetat de components com les TIC de vidre i conductor, el preu dels panells LCD començarà a baixar a partir de finals del 2021 o principis del 2022. No obstant això, atès que SDC i LGD acabaran interrompent la producció de LCD, s'espera que la capacitat de producció de LCD disminueixi el 2023, la qual cosa inhibirà noves caigudes de preus.


DSCC va assenyalar que el 2020, la capacitat de producció LCD dels fabricants de panells coreans representarà el 13% de la capacitat total de producció global de LCD. SDC i LGD acabaran tancant la capacitat de producció LCD de Corea del Sud.


No obstant això, a causa de la forta demanda del mercat, les dues companyies sud-coreanes van sortir del mercat LCD més tard del que s'esperava. Entre ells, s'espera que SDC tanqui tota la seva capacitat de producció de LCD a finals de 2021, i s'espera que LGD tanqui totes les capacitats de producció excepte P9 i AP3 a finals de 2022. Això pot fer que els preus del panell LCD tornin a pujar a finals de 2022 o 2023.


 


No obstant això, l'informe va assenyalar que, com que molts panelistes a la Xina estan invertint en expansió, s'espera que la capacitat de producció de LCD augmenti un 5% el 2024 o es pugui iniciar una nova ronda de caigudes de preus.