Hushida va guanyar el principal potencial de creixement 50 de la indústria de serveis empresarials de la Xina el 2020, AIoT Smart Commercial Display es va afirmar!

- Mar 05, 2021-

El 18 de desembre es va celebrar a Pequín la "XIII Conferència Anual d'Emprenedors" organitzada per Entrepreneur Dark Horse. Més de 1.000 persones, incloent inversors, emprenedors, experts de la indústria, emprenedors i fundadors d'empreses unicorn, van ser convidats a assistir a la conferència.

1


El cavall fosc de l'emprenedoria en aquesta conferència va donar a conèixer les dues llistes de la indústria dels pesos pesants de "2020 Xina indústria de la ciència i la innovació TOP50" i "2020 China Enterprise Service Most Growing TOP50". Amb els seus excel·lents resultats el 2020, Hushida va guanyar el "Top 50 Growth Potential a la indústria de serveis empresarials de la Xina el 2020".

2

S'informa que els indicadors de selecció inclouen cinc dimensions: fortalesa tecnològica, valor d'inversió, valor de creixement, valor de lideratge i vot popular. La selecció ha passat per set grans enllaços: planificació, nominació/inscripció, votació pública, reunió de revisió en línia, semifinals, finals i anunci de llista. A través de diverses projeccions, Hushida va destacar i es va situar entre les 50 millors en tot el camí.

A mesura que s'acosta el 2020, Mutual Vision ha iniciat un nou camí amb un important creixement dels ingressos. A través de l'Internet de les coses, les plataformes en el núvol i la intel·ligència artificial d'IA per potenciar la investigació i el desenvolupament de pantalles comercials, proporciona a particulars i empreses serveis de visualització comercial intel·ligent AIOT únics. Liderar la innovació i el desenvolupament de la indústria de la visualització comercial, amb èxits destacats, va guanyar l'afirmació en la indústria.

3

En el futur, Hushida sempre s'adherirà al concepte de servei de cultiu professional i profund del mercat de visualització comercial, aprofitarà contínuament el potencial de desenvolupament en la indústria de visualització comercial, enfortirà la integració de recursos, la integració de canals i la integració de capital, millorarà encara més la qualitat del producte i les capacitats de servei, i al mateix temps augmentarà la indústria de la visualització comercial. Inversió en investigació i desenvolupament de productes relacionats, amb la missió de crear més valor per als clients. Feu esforços irremeiadors per construir el cos de vida d'Internet de la indústria de la visualització comercial, sense oblidar la intenció original i creant nous èxits.