HUSHIDA es va convertir en el focus ---- 16a exposició de la primavera de Hong Kong

- May 08, 2019-

La 16a Exposició Electrònica de Primavera de Hong Kong i la Mostra Internacional de Tecnologia de la Informació es van celebrar al Centre de Convencions de Hong Kong el 13 d'abril. Es informa que l'exposició patrocinada pel Consell de Desenvolupament del Comerç de Hong Kong, va reunir més de 3500 expositors per mostrar les últimes novetats electròniques. productes, tecnologia de la informació i de la comunicació per a compradors de comerç mundial. Les dues exposicions van atreure més de 100.000 compradors de més de 150 països i regions.


Els compradors són molt coneguts per la sala tècnica de l'exposició electrònica de primavera de Hong Kong. Enguany, compta amb cinc àrees d’exposició: 1. Realitat virtual, ampliada i híbrida 2. Llar de treball 3.Networked 3.Electronic Medical and Wearable Electronic Products 4.Robot i Tecnologies de Control no tripulades, i la primera àrea d’exposició “Tecnologies d’Intel·ligència Artificial i Reconeixement de Parla”. .


Un dels punts clau és la "marca de muntatge", que abasta més de 600 marques de renom internacional. A més, el centre clau de producció de la indústria electrònica instal·larà pavellons regionals, inclosos la Xina continental, Corea del Sud i Taiwan.


HUSHIDA, una coneguda marca comercial de la Xina, va ser convidada a assistir a l'esdeveniment i va mostrar màquina d'ensenyament de gamma alta, màquina de publicitat intel·ligent, màquina d'assistència de reconeixement facial, màquina de consulta tàctil i altres productes a l'exposició. Va ser molt elogiat a l’exposició.


The Booth OF Hushida 3F-E23

Els visitants de l'exposició experimenten la màquina integradora de reunions HUSHIDA


                                               Expositors (dreta) i personal de HUSHIDA (esquerra) per a una foto de grup

Expositors estrangers han mostrat un gran interès per la màquina tàctil HUSHIDA

                                     El personal de HUSHIDA va presentar als expositors el procés de desenvolupament i productes


El Sr. Li (cinquè esquerre) i el gerent del Sr. Zhang (a l'esquerra) de HUSHIDA van fer una foto de grup amb el personal.


  Beijing hushida Technology Co., Ltd. (abreujat com a hushida) és una coneguda marca d'exhibició comercial a la Xina, experta en plataformes intel·ligents de visualització comercial i empresa nacional d'alta tecnologia. Amb l’esperit de “construir suprem   marca, suprem   cultura, suprema   qualitat i suprem   servei ", Hushida Technology Co., Ltd. s'ha centrat en la indústria des de fa 18 anys.


HUSHIDA té equip de disseny i desenvolupament de productes, equip de desenvolupament d'aplicacions de programari, equip de producció i muntatge, equip de planificació de màrqueting de marques, equip d'operacions de comerç electrònic, equip de transport logístic i servei postvenda. Amb una gran quantitat de patents d’aparició, patents de programari, certificat internacional i empresa de director d’exhibició comercial, l’R + D i la producció del toc tot en una màquina i altres qualificacions honorífiques.HUSHIDA té tres grans bases de R + D i producció a Beijing, Guangzhou i Shenzhen, 5.000. plaça d’oficines quadrades, 10.000 superfícies quadrades de fàbrica, 10.000 quadrats de taller professional lliure de pols, múltiples línies de producció, quatre grans punts de venda de serveis a Beijing, Hangzhou, Guangzhou i Shenzhen, una quantitat abundant de productes, resposta de segons per a la consulta, instal·lació in situ a la mateixa ciutat, mode de servei postvenda 5 + 3, producció anual i vendes de 300 milions de RMB. 60.000 conjunts d'equips, cobertura comercial de 400 províncies i Àsia, Europa, el mercat internacional dels Estats Units.