Com redifineixen els escenaris de reunions?

- May 08, 2019-

Les tauletes de conferència van començar el 2014 i van esclatar el 2017. El primer trimestre del 2018, les vendes globals del mercat de tauletes interactives per a conferències van ser de 35.000 unitats i 790 milions de iuans. En comparació amb el quart trimestre del 2017, la quota de mercat ha augmentat un 5,2 punts percentuals. El mercat de tauletes de conferències ha entrat en un període de ràpid desenvolupament, atreent un nou capital per entrar. Actualment, hi ha més de 50 marques al mercat, mostrant una situació de creixement bàrbara.

Per què la tauleta de conferències creix brutalment?

Aquest suplican amb els canvis del mercat de la Xina' s. Cada vegada són més les empreses que creuen que només escriure a la pissarra ja no poden complir els requisits de la reunió. Per tant, supliquenan recórrer a la combinació de pissarra electrònica i projector, per millorar la qualitat i l’eficiència de la reunió. L’aparició de tauletes intel·ligents per a conferències ha promogut el mercat d’oficines intel·ligents i, per tant, ha sorgit la situació del creixement bàrbara de les tauletes de conferència.

Com crear una tauleta de conferències rendible?

1. Escriptura intel·ligent multi-touch

Les tauletes de conferències intel·ligents HUSHIDA adopten la tecnologia de detecció d’infrarojos, que és comparable a l’experiència d’escriptura de ploma i paper i restableix l’experiència real d’escriptura. Amb un control de gestos intel·ligent i ràpid, es pot esborrar fàcilment.

6b155992-1e4f-4ac2-bfd2-2ada7c9af58c_看图王

2. Pantalla sense fil, interacció de diverses pantalles

El panell de conferències intel·ligent HUSHIDA té la funció de pantalla sense fil, que pot transmetre fàcilment imatges d’ordinadors, telèfons mòbils i tauletes al tauler de conferències de manera inalàmbrica. Pot activar la interacció entre diverses persones amb la mateixa pantalla i suportar 8 dispositius per llançar la pantalla al seu torn. Els telèfons mòbils i tauletes també es poden utilitzar per manipular directament les tauletes de la conferència per escriure, anotar i demostrar manuscrits, per aconseguir una interacció bidireccional.


3. Contingut de la conferència, obtingut amb el codi

Escriure registres i anotacions de documents en tauletes intel·ligents de conferències pot generar codis QR i donar suport a l'intercanvi d'escàner. També es poden desar localment amb un clic i compartir-les per Bluetooth i per correu electrònic. Estalvia temps de reunions, facilita la revisió de seguiment del contingut de la reunió i millora l'eficiència de la cooperació entre equips.


S'espera l'augment del mercat de tauletes de conferències. HUSHIDA aposta per la investigació i el desenvolupament de màquines de publicitat multimèdia i sistemes de programari digital, creant una potent plataforma de publicació d'informació en núvol, que serveix a tots els àmbits de la vida amb productes estables, fiables i assequibles. Al mateix temps, combinat amb intel·ligència artificial, s’integrarà perfectament als productes, millorarà eficaçment l’experiència de la conferència i promourà millor la innovació i l’actualització dels productes.