Bones notícies: 2 dispositius de temperatura gratuïts per a agents

- Jun 22, 2020-

Davant de laCOVID-19 [feminine, Promou el nostre quiosc de cribatge de temperatures

Per donar les gràcies als nous i antics clients i agents, el grup de visió mútua va iniciar una activitat de retroalimentació el mes de juny.


Mentre es preparen per reobrir les oficines, les empreses avaluen diversos programes de cribratge per mitigar el risc de propagar COVID-19. El cribratge de símptomes i temperatura ha estat avalat per la Casa Blanca i els Centres de Control i Prevenció de Malalties, així com per la Comissió d’Oportunitats de Treball Igual. Algunes ciutats fins i tot requereixen que els empresaris facin controls periòdics de temperatura als empleats.

Per exemple, Pequín requereix que algunes empreses crítiques i no crítiques realitzin controls de temperatura diàriament i controlin els símptomes dels empleats, i els empresaris amb 50 o més empleats en un lloc han d’implementar estacions de detecció de símptomes i controls de temperatura.

Promotion poster

CONDICIONS GRATU .TS
01. L’agent de HUSHIDA.
02. Del 22 al 30 de juny, si compreu els nostres productes, s'enviaran 2 jocs de 5 polzades amb la mercaderia.


El cribratge de temperatura es pot realitzar de diverses maneres. Els empresaris podrien exigir als empleats que tinguessin les seves pròpies temperatures a casa, designessin un o més empleats per realitzar manualment les projeccions al lloc o utilitzar un mètode automatitzat de detecció sense contacte. Hi ha diverses tecnologies disponibles per al cribratge de temperatura sense contacte, com ara escàners d’infrarojos (dispositius semblants a fusell de rajos dirigits a una persona' el front que calcula la temperatura interna del cos), dispositius de reconeixement facial i d’escaneig tèrmic.

Si bé aquests dispositius són una forma convenient de controlar els empleats per a la febre i mitigar la propagació de COVID-19 al lloc de treball, les empreses han de tenir present que la recollida d'informació a través dels dispositius de cribratge de temperatura podria comportar obligacions de privadesa elevades a causa de la sensibilitat potencial de la informació.