La senyalització digital impulsa les vendes al detall

- Nov 05, 2019-

La senyalització digital impulsa les vendes al detall

Reportat per HUSHIDA

digital signage


La senyalització digital s'està fent més freqüent en els comerços minoristes que van de mida, des de les botigues pop i les botigues pop fins a les cadenes massives. Tot i això, molts usuaris potencials expressen dubtes sobre com poden justificar el cost inicial de la senyalització digital. Com poden mesurar un ROI amb una pantalla?


Mesura del ROI en vendes

Hi ha diverses maneres de mesurar la rendibilitat de la inversió per a les pantalles si teniu objectius ben definits com ara augmentar les vendes o impulsar els amortitzaments de cupons. Un cop hàgiu establert aquests objectius, podeu planificar campanyes senceres al seu voltant amb la vostra senyalització digital.


"Un objectiu principal pot ser augmentar les vendes generals o les vendes d'un producte específic (com un article o un inventari d'alt marge que cal traslladar). Una manera de mesurar el rendiment de la inversió podria ser fer servir contingut multimèdia ric durant un període definit. i mesura les vendes durant aquest període de temps específic. El ROI de vendes també es pot mesurar en el bescanvi de cupó ", va dir en una entrevista Mike Tippets, VP, màrqueting empresarial, Hughes.


Per a algunes empreses, pot ser que els mitjans tradicionals com els volants no siguin tan eficaços com ho eren, de manera que la senyalització digital pot ajudar a augmentar la consciència general del client sobre productes, especials, cupons, programes de fidelització i altra informació.


Food Lion, una cadena de queviures que opera a 10 estats dels Estats Units de l'Atlàntic Mitjà i del Sud-est, va comprovar que la seva volant setmanal no era tan eficaç pel fet que no tothom la transporta, així que va començar a utilitzar senyalització digital, compradora i La presidenta hispànica Latino BRG de Food Lion, va dir en una entrevista.


"Hem llançat solucions de senyalització digital a prop del 75 per cent de les nostres botigues a tot el país, principalment als nostres departaments de cuina / pastisseria. Els rètols promouen productes específics (inclosos articles de tipus push i articles aromatitzats de temporada), articles de preu especial, com obtenir descomptes. a través del nostre programa de fidelització i molt més ", va dir Rodríguez. "Des de la introducció de la senyalització digital, hem vist un augment de dos dígits en les vendes que atribuïm en gran part a la innovació de la senyalització".Mesura del ROI en compromís

El ROI té molt més que un augment de les vendes. Per exemple, segons els vostres objectius, potser voldreu que la vostra senyalització digital ajudés a impulsar la consciència de la marca o la redempció de cupons o la participació de les xarxes socials o qualsevol altra cosa del tot.


"Hi ha un ROI addicional per realitzar més enllà de les vendes. Per exemple, els minoristes poden utilitzar la senyalització digital per impulsar l'adopció d'aplicacions de fidelització o per mesurar l'interès del client per productes o promocions mitjançant l'ús de codis QR", va dir Tippets.


Hi ha diverses maneres de mesurar l’afectació general amb la senyalització digital. Una forma senzilla és preguntar-ho als clients en les enquestes de satisfacció del client i parar atenció si els clients parlen del contingut de la senyalització digital a les xarxes socials.


Rodríguez va dir que "la resposta del client a la senyalització digital ha estat aclaparadorament positiva, evidenciant la satisfacció del client a les nostres enquestes de clients. Els compradors fan constantment comentaris positius a les nostres xarxes socials i als nostres associats sobre la senyalització, de manera que sabem que prenen nota. ".


Els minoristes també poden utilitzar tecnologies més avançades per mesurar el compromís del client amb la senyalització digital. Per exemple, una empresa podria integrar la tecnologia de reconeixement facial per captar la demografia o l'estat d'ànim del client quan s'apropen a la pantalla. També podrien utilitzar balises d’internet de les coses per analitzar les rutes del client a tota la botiga i veure el temps que tenen en una pantalla.


Tippets va dir que aquesta informació ofereix: "dades crítiques sobre la demografia de clients, els patrons de trànsit, el temps de permanència i els períodes d'atenció. Aquestes dades també es poden sobreposar a factors com l'hora del dia o el clima. La intel·ligència empresarial obtinguda a partir de la senyalització digital pot informar sobre operacions i comercialització. les decisions per maximitzar el ROI en una sola ubicació o en diversos llocs ".


Per descomptat, pot quedar fàcilment aclaparat amb totes aquestes dades, i és per això que els comerciants han de tenir sempre present els seus objectius quan utilitzen la senyalització digital, de manera que saben exactament què buscar.

2222

Beijing HUSHDIA Technology Co., Ltd., denominada HUSHIDA, es va constituir el maig de 2010. Després de la creació de l'empresa, l'empresa s'ha desenvolupat de forma pragmàtica i constant. Amb els avantatges acumulats en la visualització de cristalls líquids, disseny de productes i desenvolupament de programari, ha entrat gradualment en el camp de la visualització intel·ligent empresarial. Investigació i desenvolupament de producció d’equips i desenvolupament d’integració de programari i maquinari intel·ligent, i va llançar una sèrie de productes d’exhibició de negocis intel·ligents i solucions integrades, cobertura empresarial de províncies i ciutats nacionals, exportacions a molts països i regions d’altres països.

 

En els darrers anys, a través de l’enfocament i l’enfocament, HUSHIDA ha format tres divisions empresarials: “Smart Commercial Display, AI Inteligència Artificial i Commercial Display OEM Factory”, i ha establert un ecosistema complet de serveis intel·ligents IoT one-stop, compromès a convertir-se en el líder de la Xina. empresa. Proveïdor de serveis intel·ligents únic.