Manteniment diari de senyalització digital

- Dec 13, 2017-

1. Mantingueu la humitat de la senyalització digital utilitzant el medi ambient i no deixis que res amb propietats d'humitat. Introduïu la vostra senyalització digital. L'addició d'electricitat als cartells digitals que contenen humitat pot causar corrosió de components de senyalització digital, causant de danys permanents.

2. Per evitar possibles problemes, podem triar la protecció passiva i la protecció activa, en la mesura del possible, al logaritme dels signes de danys als elements fora de la pantalla, mentre es netegeu la pantalla tant com sigui possible, esborreu suaument, per minimitzar la possibilitat de lesions.

3. La senyalització digital està estretament relacionada amb els nostres usuaris, i cal fer un bon treball de neteja i manteniment. L'exposició prolongada a l'aire lliure, el vent bufa, el sol, la pols, etc., un període de temps baix, la pantalla ha de ser pols, això s'ha de netejar de manera oportuna per prevenir l'efecte de visió del pols de pols de llarg temps.

4. No s'utilitza la demanda d'estabilitat de l'alimentació, i una bona protecció contra la posada a terra, en dures condicions naturals, especialment en tempesta forta i llamps.

5. L'interior de la pantalla està estrictament prohibit per l'aigua, la pols de ferro, com el metall conductor fàcil. La senyalització digital, en la mesura del possible, en l'entorn de baixa pols, una gran quantitat de pols afectarà l'efecte de la pantalla, mentre que massa pols causarà dany al circuit. Si per diversos motius, apagueu immediatament i poseu-vos en contacte amb el personal de manteniment, fins que es pugui utilitzar l'assecatge in vivo de la pantalla.