Característiques de la senyalització digital

- Dec 13, 2017-

1. La problemàtica de la interfície d'edició del programa, els operadors no necessiten formació especial, es poden utilitzar per publicar l'editor de programari en qualsevol moment i lloc per publicar una varietat de text, icones, animacions, vídeo, informació d'àudio i altra informació digital en un " senyalització "publicat en forma de publicitat.

2. Fàcil manteniment. Sistema de reproducció automàtica, no hi ha necessitat d'operacions de gestió, fins i tot si el reproductor de terminal s'encén inesperadament, quan la potència després que el sistema es torni a reproduir automàticament, no funcioni de manera humana.

3. Potent funció integrada de diversos nivells, que admet el vídeo compost, el vídeo del component, el vídeo HDTV d'alta definició i altres formats principals, per aconseguir qualsevol finestra oberta, superposició transparent, efectes especials de flip, desplaçament de text i altres maneres de barrejar la pantalla.

4. Utilitzeu un rendiment multimèdia (vídeo, àudio, fotografia, animació), anomenat sistema d'emissió estret.

5. Un anunci dinàmic que permet canvis canviants del contingut.

6. De manera semblant a la publicitat televisiva i la publicitat a la web, però té una gran pertinència, forma flexible, continguts sota demanda. Per tant, pot demanar prestat les diverses eines de producció existents (com ara: producció de pàgines web, fabricació de VCD, producció de flash, etc.) d'ús mixt.

7. És una nova tecnologia que integra tecnologia de xarxa, tecnologia de difusió multimèdia i tecnologia de desenvolupament i integració de components de programari, que és una mena de tècnica orientada a l'usuari, el que significa que els usuaris poden aprendre fàcilment a fer diversos tipus de signes.