BOE espera la producció massiva i l’enviament de productes de retroiluminació MiniLED durant el quart trimestre del 2020

- Dec 07, 2020-

BOE va afirmar que l’empresa ja té reserves tecnològiques per a la producció massiva de retroiluminacions MiniLED basades en vidre i que els tipus de productes poden cobrir mercats tradicionals des de telèfons mòbils fins a televisors, així com nous mercats d’aplicacions, com ara portàtils, vehicles i rètols electrònics. Els productes BOE MiniLED tenen dissenys de capacitat de producció relacionats a Hefei i Pequín. Xingyu Technology Co., Ltd. es va establir a Hefei el 2019 per centrar-se en la investigació i desenvolupament i producció de tecnologia MiniLED, dominar el procés de transferència líder en la indústria i tenir avantatges exclusius en tecnologia.


BOE espera la producció massiva i l’enviament de productes de retroiluminació MiniLED el quart trimestre del 2020. En el camp de la pantalla MiniLED, l’empresa també ha completat el desenvolupament de la tecnologia d’empalmament super gran basada en vidre i l’ha exposat al públic. Durant el CES2020, BOE va presentar productes de visualització de retroiluminació LED de 8 polzades Mini de 8 polzades i productes de visualització d’empalmament basats en vidre MiniLED d’1,6 mm de píxel. A la fira internacional de tecnologia de visualització i innovació d’aplicacions (DIC EXPO 2020), BOE va presentar productes MiniLED de 27 i 15,6 polzades.


Pel que fa a la tecnologia, BOE va dir que, a l’enllaç del pla posterior, l’empresa utilitza la tecnologia de visualització de semiconductors líder mundial en&# 39 per investigar i desenvolupar de manera independent plans posteriors de controladors MiniLED basats en vidre; en el procés de transferència, la companyia va establir prèviament una empresa conjunta BOE Pixey amb Rohinni per dur a terme conjuntament MiniLED / Micro. El desenvolupament i producció de tecnologia de l'enllaç de transferència LED, la tecnologia pot assolir una velocitat de transferència de 50 per segon i l'eficiència i precisió tots dos estan al capdavant de la indústria.


A més, BOE va declarar que actualment està fent dissenys de tecnologia relacionats amb Micro LED i investigació i desenvolupament de productes i que llançarà productes relacionats de manera oportuna en funció de la demanda del mercat en el futur.