Què aporta el quiosc que ordenen automàticament al restaurant

- Sep 30, 2019-

self ordering kiosk

El quiosc de Taco Bell ajuda a impulsar els menús


d ' Elliot Maras


Quan Taco Bell va començar a publicar quioscos d’autocomanda en la seva iniciativa de Tot accés aquest any, l’equip directiu esperava que més clients seran atesos més ràpidament i hi hauria menys errors de comanda. Un dels beneficis que no va ser tan evident va ser una valoració més completa del menú del restaurant, segons Rishi Gupta, director de tecnologia.

"La gent està més disposada a provar coses diferents", va dir Gupta a Kiosk Marketplace en una entrevista telefònica, referint-se a les personalitzacions de comandes a les 5.300 botigues que ara tenen als quioscos. La marca està en vies de fer un llançament nacional complet a 7.000 botigues nacionals a finals del 2019. "Quan el poder de personalitzar tot el menú està establert per al consumidor, el cel és el límit. Estem veient coses diferents entre tots els llocs. ", va dir Gupta, i va afegir que els vegetarians ara són més fàcils de substituir les faves per la carn a través del quiosc i que un franquiciat va denunciar vendre fora de jalapenos més ràpidament que mai.

Taco Bell va guanyar el premi Elevate 2019 al millor restaurant de quiosc de The Interactive Customer Experience Association pel seu quiosc d'auto-comanda de tot accés, desplegat a les pantalles de gran format de 22 polzades d'Elo.


Valoració positiva del client

L'entrada a les xarxes socials i de les enquestes a clients de Taco Bell indica que els hostes consideren que poden passar més temps explorant el menú al quiosc ja que se senten menys presses que en fer una comanda a un caixer, va dir Gupta. Per exemple, un client va denunciar haver-se mostrat reticent a fer preguntes a un caixer sobre personalitzacions versus fer comandes amb quioscos.

"Els clients estan entusiasmats per explorar noves parts del nostre menú, al seu ritme, i poden confirmar visualment que la seva comanda és correcta", va dir. Les comandes de convidats es donen en menys de dos minuts, de forma similar a les de les comandes.

L’empresa ha vist molts aprenentatges durant tot el procés. Incloent la logística i la coordinació implicades amb una agressiva línia de temps per instal·lar prop de 500 quioscs al mes.


Encara que hi ha normalment dos quioscos per botiga, una botiga en té vuit. Les botigues que tenen més de dos quioscos no solen tenir drive-thrus. La ubicació de la botiga de proves pilot al comtat d'Orange, Califòrnia, té sis quioscos.

Cada ubicació té un campió del servei que s’encarrega de saludar els clients a l’arribada. Aquests empleats solen ser els que s'ofereixen per ajudar en els quioscos si cal.

Els clients poden pagar en quioscos amb targetes de crèdit i carteres mòbils, però no amb l’aplicació mòbil Taco Bell, tret que també la facin servir per encarregar-ho, va dir Gupta. I, mentre que l'empresa estudia diferents opcions per a l'aplicació, va dir, no hi ha previst oferir una targeta de regal digital.

La majoria dels pagaments als quioscos es realitzen amb targetes de crèdit, però el pagament per mòbil augmenta a mesura que s’expandeix l’ús general. Si bé no hi ha previst afegir pagament en efectiu als quioscos, els clients poden fer comandes al quiosc i pagar efectiu en un taulell de caixa.

Els quioscos proporcionen rebuts de correu electrònic i de text, però no ofereixen rebuts impresos. Els clients que vulguin rebuts poden obtenir-los d’un caixer.

Gupta ha indicat que els clients poden demanar alcohol en quioscos als restaurants de Cantina, que depenen de la jurisdicció de la ubicació. El quiosc demana al client que vagi a un taulell per verificar l’edat amb un empleat.


Estereotips de rebombori

Gupta no dubta a fer generalitzacions sobre els usuaris del quiosc. Però va dir que els estereotips del mil·lenari que prefereixen el quiosc i que el baby boomer no preferís el quiosc no és cert. "He entrat a restaurants on he vist invertir aquests estereotips", va dir.

Un dels patrons que ha notat és la preferència dels quioscos per a persones per a les quals l’anglès sigui el seu segon idioma, ja que el quiosc permet fer comandes basades en imatges i opcions multilingües, segons ell, a més de les capacitats d’ADA, que inclou un primer suport de la indústria per a persones amb deficiència visual. .

Va dir Giosí els quioscos són els més populars a les ubicacions properes a les universitats. S'ha sabut que els clients d'aquestes localitzacions s'alineen darrere del quiosc en comptes del taulell de caixa.

En general, els franquiciats han acollit els quioscs ja que milloren la satisfacció dels clients i la mida mitjana del control.

Gupta va dir que el principal repte del llançament ha estat coordinar la logística massiva de les instal·lacions del quiosc.

Taco Bell va rebutjar donar un percentatge específic de vendes a través dels quioscos o altra informació financera sobre els quioscos.