quines són les característiques i l'aplicació de la màquina publicitària

- Mar 09, 2018-

p3.9-1.png

1. Reproducció de vídeo i sistema d'àudio incorporat, que es pot circular automàticament quan està connectat a la font d'alimentació; sense funcionament manual, fàcil d'operar amb control de funció i control remot de tipus de targeta.


2. L'aspecte del producte és net, l'estructura del maquinari no és fàcil de deformar, el procés de pintura no s'oxida, la compacitat és forta, no hi haurà fissures grans, l'aspecte general, sòlid, l'ús de cristall líquid Classificació de tipus de pantalla: AU, LG, Samsung i altres marques de pantalles LCD, estàndard A 335 estàndard, nova pantalla d'embalatge original.


3.Color: en general plata o negra, si es pot realitzar una comanda de grans quantitats, es poden personalitzar els vostres requisits de color i el vostre LOGO.


4. Actualment, la tecnologia d'impressió de la tecnologia Hushida (www.hsdtouch.com) té una mida màxima: 24 polzades, 32 polzades, 37 polzades, 42 polzades, 46 polzades, 47 polzades, 50 polzades, 52 polzades -inch, 55 polzades, 65 polzades i altres mides, models d'Apple, models d'angle recte, amb rodes i altres estils. Tenim un equip de R + D dedicat. Si trobeu que no hi ha cap estil adequat per a vosaltres, poseu-vos en contacte amb nosaltres. El nostre equip professional de R + D farà el vostre estil i farà el vostre estil preferit.


Àmbit d'aplicació:


1.Hotels, oficines comercials, ascensors, llocs d'exposicions, centres comercials, oficines de correus, bancs, hospitals, botigues 4S, llocs recreatius de Karaoke.


2. Estació de metro, estació de tren, aeroport


3. Supermercats, cadenes de botigues, botigues especialitzades, botigues de conveniència, comptadors promocionals, etc.