Part superior deu de les funcions que ha de tenir un jugador de publicitat de floorstanding

- Mar 10, 2018-

top ten functions.jpg

Les nostres màquines publicitat comuns són màquines vertical publicitat, publicitat paret màquines i màquines horitzontals publicitat. Entre aquests tipus de màquines de publicitat, podem veure màquines vertical publicitat en molts llocs. Si en els grans centres comercials, o en el lloc de l'esdeveniment, aeroports i altres llocs. Molts amics són molt enredat en l'elecció d'una màquina de publicitat vertical. Cal entendre les deu principals funcions que ha de tenir una màquina de publicitat autònom. No ser enredat. Hushida tecnologia aquí sumarized les deu principals característiques.


1. té la funció de reproducció perfecta: suport MPEG1, MPEG2, MPEG4, DVD, AVI, JPG, MP3, TXT i altres formats.


2. programa d'actualització: a través d'USB 2.0 interfície, U de discs automàticament còpia i actualització de continguts de la targeta de CF i SD i directament afegir o eliminar programes a través de control remot.


3. els clients pot automàticament ajustar temps, calendari i logotip.


4. jugar la fotografia amb la presentació de diapositives (mode de Slideshow) diapositiva efecte opcional 90°, funció de 1800 °.270° la rotació. Foto Zoom (ZOOM), desplaçar la vista (PAN).


5. màquina de canvi personalitzat amb funció súper cronometrat, pot establir diversos períodes de temps cada dia.


6. arrencada automàticament jugar: individual o multi-bucle play back, suport per a mode de fotografia, música mode, mode de vídeo, reproducció de manera mixt (foto + música) suport cronometratge punt fix arxiu, reproducció llista de reproducció de programació manual, es pot configurar per jugar arxiu especificat cada dia.


7. comandament a distància pot ser, botó senzill commutació vídeo, fotos, intèrpret de música, jugar directori de botó senzill, amb control de volum, conversió de canal, conversió de sistema de control de manera.


8. pot canviar noms d'arxiu, crear directoris, moure i suprimir funcions.


9. suport per a subtítols de desplaçament, només guardar el text de la carpa directament a la targeta.


10. és compatible amb la funció de memòria apagat permanent i suports instantània rampa de programari.


Si vostè estan lluitant amb l'elecció d'una màquina de publicitat vertical, llavors vostè pot veure si la màquina de publicitat seleccionada té les funcions de deu dalt. Si la funció no és completa, llavors el valor de la selecció també és baix. Al mateix temps, Hushida tothom recorda que en la compra,

Sobretot resumeix els Hushida (www.hsdtouch.com)