El mercat mundial de visualització comercial arribarà als 7.600 milions de dòlars el 2025

- Feb 26, 2021-

El 2020, el mercat mundial de visualització tàctil comercial val 4.300 milions de dòlars i s'espera que arribi als 7.600 milions de dòlars el 2025. Durant el període de previsió, s'espera que creixi a un ritme de creixement anual compost del 12,1%.

Les pantalles mèdiques tenen una major taxa de creixement anual compost durant el període de previsió

Les pantalles tàctils tenen una alta taxa d'adopció a les indústries minorista, hotelera, sanitària i de transport. Les característiques dinàmiques de les pantalles tàctils poden millorar l'experiència del client, i adoptar ràpidament productes de pantalla d'alta gamma tecnològicament avançats, estalvi d'energia, atractius productes de visualització de gamma alta en el mercat comercial de pantalla tàctil Els conductors clau de No obstant això, la personalització dels dispositius de pantalla tàctil ha generat alts costos, i l'impacte advers de la COVID-19 ha dificultat el creixement del mercat.

Les indústries retail, hostaleria i BFSI ocuparan la major quota el 2020-2025

S'espera que les indústries retail, hotelera i BFSI continuïn ocupant la major part del mercat comercial de visualització tàctil. Aquests expositors s'utilitzen cada vegada més en botigues minoristes per proporcionar informació del producte, i els compradors poden comprar aquests productes sense visitar la botiga minorista. També proporcionen informació de productes a la botiga i pantalles promocionals de productes i serveis per captar clients. Aquestes activitats poden ajudar els usuaris a obtenir fàcilment productes amb informació completa, augmentant així la fidelització de la marca dels clients. Aquestes pantalles poden crear moltes activitats interessants per al compromís amb els clients, com ara tutorials de productes convenients i armaris virtuals on els clients poden veure's a la seva roba.

El creixement del mercat de visualització tàctil comercial en el sector bancari es deu a la capacitat d'aquestes pantalles per convertir-se en solucions rendibles, reduint el treball manual i minimitzant l'error humà per garantir un rendiment ràpid i sense problemes. Són canals de banca a distància, que proporcionen comoditat addicional als clients i estalvien costos de servei per als bancs. Hotels, resorts, restaurants, casinos i creuers també han adoptat pantalles tàctils en el sector hoteler per millorar l'experiència del client. En restaurants i hotels, les pantalles tàctils s'utilitzen en solucions de cartelleria digital, com ara pantalles tàctils, que poden realitzar una entrada d'ordre fiable i precisa a través d'una interfície home-màquina.

La resolució 4K va ser testimoni de la taxa de creixement anual compost més alta durant el període de previsió

Com que les pantalles 4K tenen taxes de fotogrames més altes i millors característiques de reproducció del color, i poden presentar imatges de vida, s'espera que el mercat de visualització de resolució 4K creixerà a la taxa de creixement anual compost més alta. Les pantalles 4K tenen grans oportunitats de mercat en un futur proper. Perquè s'utilitzen principalment per a aplicacions a l'aire lliure. La definició de la imatge proporcionada per la tecnologia 4K és més de 4 vegades la resolució de 1080p. Un dels principals avantatges que ofereix el 4K és la flexibilitat per ampliar i registrar en formats d'alta resolució.

La regió d'Àsia-Pacífic registrarà la taxa de creixement més alta del mercat comercial durant el període de previsions

Pel que fa a la producció comercial de pantalles tàctils, la regió Àsia-Pacífic és la regió líder. Amb la ràpida adopció de noves tecnologies incloent OLED i punts quàntics, la regió ha estat testimoni de grans avenços en el mercat dels dispositius de visualització. Per als fabricants de pantalles, pantalles de pantalla tàctil obertes i pantalles de senyalització, la regió Àsia-Pacífic és un mercat atractiu. Les principals empreses com Samsung i LG Display es troben a Corea del Sud, i Sharp, Panasonic i diverses altres empreses es troben al Japó. S'espera que la regió Àsia-Pacífic tingui la taxa de creixement de mercat més alta durant el període previst.

No obstant això, com que Amèrica del Nord i Europa depenen molt de la Xina com a principal proveïdor de xips i equips per a la indústria comercial de la pantalla tàctil, s'espera que Amèrica del Nord i Europa es vegin greument afectades per l'epidèmia de COVID-19.