Què és, doncs, el programari de senyalització digital?

- Jul 28, 2020-

Què és, doncs, el programari de senyalització digital?

El programari de senyalització inclou quatre categories principals:

1. Programari de gestió de continguts

Això és molt probable amb el que buscaves a la teva recerca.

Els termes software de senyalització digital i software de gestió de contingut (CMS) s’utilitzen de forma intercanviable. Aquesta és la idea del sistema que gestiona, desplega i actualitza el contingut de les teves pantalles.

Essencialment, el CMS es comunica amb el reproductor a través d’internet, per enviar instruccions sobre quin contingut s’ha de mostrar a les pantalles i quan s’ha de mostrar el contingut.

El programari de gestió de contingut es pot basar en el núvol o allotjar-se.

El programari allotjat al núvol elimina la necessitat de maquinari del servidor local, és fàcilment escalable i ofereix els avantatges d’un fàcil accés des de qualsevol lloc per a la gestió remota de la xarxa de senyalització.

Hi ha, però, algunes preocupacions sobre seguretat. Assegureu-vos que el vostre venedor de programari de senyalització digital es trobi a la mateixa pàgina que vosaltres quan es tracta de seguretat al núvol,feu-los aquestes 5 preguntes de seguretat.

El programari allotjat (també conegut com a premissa o basat en LAN) us proporciona un control físic sobre el vostre servidor i manté les dades crítiques internes, però requereix una inversió de capital important en maquinari i infraestructura.

També hi pot haver límits a la "transmissió" de contingut, com ara les xarxes socials, el clima, etc., que requereixen accés a una API web.

Al programari de senyalització digital, veureu termes com a "reproducció" de "llistes de reproducció" i "programació". Aquest és un element important del programari de gestió de contingut amb opcions que inclouen:

Programari de senyalització digital dirigit a una llista de reproducció- desenvolupar una llista de reproducció per a contingut de senyalització digital és com crear una llista de reproducció de música al vostre iPod o telèfon intel·ligent. Creeu una llista de contingut que es mostrarà i seleccioneu si ha de circular en continu, seguir una certa seqüència o reproduir-la en ordre aleatori. És una aplicació senzilla que es troba en la majoria de programes de senyalització digital.

Programació script i programari basat en regles- Amb aquest programari, no hi ha cap llista de reproducció. En cas que s'assigni un nombre de regles a cada contingut, determinant on, quan i durant el temps que jugarà. L’horari s’assigna als mitjans de comunicació mateix (per exemple, reproduir el vídeo X el primer dilluns de cada mes) en lloc de crear una programació i després afegir-hi diversos suports. Aquest programari també suporta la programació de metaetiquetes. Les etiquetes s'assignen al contingut i el contingut només es reproduirà en els jugadors que han estat assignats amb una etiqueta coincident. El programari basat en regles facilita la gestió de xarxes més grans amb reproductors multimèdia a diferents ubicacions.

Programari de senyalització digital híbrida- és el millor d'ambdós mons. Aquest programari suporta els dos tipus de programació de contingut. El programari us permet utilitzar llistes de reproducció, assignar regles al contingut i fins i tot etiquetar contingut i reproductors.

2. Programari del reproductor

El programari del reproductor de senyalització digital resideix en el reproductor multimèdia i reprodueix contingut.

Quan es revisen els reproductors de senyalització digital i el programari que hi resideix, és fonamental tenir en compte que diferents reproductors admeten diferents tipus de suports. La majoria del programari del reproductor descarregarà el contingut per proporcionar una reproducció continuada i ininterrompuda, fins i tot quan no hi hagi connectivitat a Internet.

Alguns programes de reproducció demostraran la possibilitat de connectivitat a Internet. Aquest és un factor important que cal establir abans de comprometre's amb un jugador.

En el passat, els reproductors i programari basats en Windows van dirigir el mercat, però els productes menys costosos guanyen tracció. En funció de les vostres necessitats de contingut i del vostre pressupost, hi ha alternatives que no siguin de PC que incloguin Android, Linux,Chromei les pantalles System on Chip (SoC), poden donar un millor rendiment.

El programari de reproductor de senyalització digital també us proporcionarà:

  • Informes que descriuen la salut general i l’estat del reproductor multimèdia.

  • Prova d'informes de reproducció per rastrejar i supervisar la reproducció de contingut. Si es combina aquest informe amb números de vendes o mètriques d'interacció, podeu ajudar a determinar quin contingut té més èxit i permetre desenvolupar estratègies de contingut interessants.

  • La capacitat de sobreposar contingut original i mostrar de forma instantània alertes i altra informació d’emergència.

3. Programari de creació de contingut

El programari de creació de contingut us permet crear contingut dinàmic i estàtic per a les pantalles per captar l'atenció del vostre públic objectiu i impulsar el vostre compromís.

Eines gratuïtes com Canva, Powerpoint, Photoshop i Prezi són excel·lents per dissenyar gràfics informatius.

També hi ha eines específicament per a contingut de senyalització digital comCreador de senyalització.

El programari adequat de creació de contingut actuarà com una valuosa eina de disseny que us ajudarà a transmetre un missatge clar i a utilitzar gràfics i text dins del vostre disseny.

El programari de gestió de contingut més avançat disposarà d'eines natives de creació de contingut. Això tindria la forma deaplicacions i widgets de contingutper visualitzar i actualitzar fàcilment contingut dinàmic com ara xarxes socials, clima, taulers de taulers mètrics, llistes d'esdeveniments, YouTube, notícies, trànsit, HTML 5 i molt més. Permeten a l'usuari crear i mostrar tant programari estàtic com dinàmic sense iniciar sessió en una altra eina.

Disseny de contingutés una part important de les pantalles digitals que simplement no es poden menystenir. Per a moltes empreses, una pantalla digital és el primer punt d’interacció per a clients i visitants. Proporciona l’oportunitat perfecta de fer una primera primera impressió i començar a crear una relació amb el públic.

4. Programari de gestió de dispositius

La gestió de dispositius és fonamental per a qualsevol xarxa amb dispositius desplegats en més d’una ubicació.

La plataforma recopila informació sobre els reproductors de suports, informa de les dades i és capaç de fer accions també. La majoria del programari de gestió de contingut inclourà funcions de gestió de dispositius com:

  • Reinicieu els dispositius i les pantalles des d'una ubicació remota

  • Comproveu i proporcioneu instantànies del contingut que reprodueixen a les pantalles impulsades per reproductors multimèdia

  • Compilar dades de reproducció des del programari del reproductor

  • Informeu de l’ús temàtic, la temperatura, l’estat de la xarxa, etc., dels reproductors

  • Desplega actualitzacions de programari i firmware per a reproductors i pantalles multimèdia

  • Envieu notificacions automàtiques per correu electrònic sobre l’estat de la xarxa