Com s'utilitza correctament la promoció de la màquina publicitària

- Mar 12, 2018-

announcement.jpg

1.Place a prop de la multitud

Col·locar un reproductor de publicitat LCD interactiu en un lloc amunt pot aconseguir el seu màxim ús. En termes generals, situar-lo a prop de l'entrada és millor que a prop de la sortida, ja que els consumidors se senten frescos en entrar a una botiga minorista. Quan les màquines publicitàries interactives LCD es divideixen en una àrea més gran, com una botiga minorista, les màquines s'han de col·locar a un camí calent al llarg de la línia perquè les persones puguin trobar-les amb més facilitat. Com que la gent no els agrada esperar, especialment quan estan comprant, hauria d'haver una quantitat suficient de màquines de publicitat LCD interactives per garantir que puguin servir als consumidors amb més rapidesa.


2.Més màquina més útil

situat en un lloc favorable no és suficient, perquè el problema sempre es produeix quan la màquina és massa petita. Inclou llargues esperes, la qual cosa provoca una reducció de les vendes i la insatisfacció del consumidor. El millor pla de desplegament és proporcionar màquines de publicitat LCD interactives suficients per garantir una bona cobertura totes les regions. Encara que es mantingui una màquina, no afectarà el funcionament normal de la botiga. Després d'utilitzar molts equips, les vendes han augmentat de forma espectacular, i els consumidors també estan molt contents de fer compres.


3. Publicitat contínua

Quan una empresa ofereix un missatge de publicitat de productes continu a través de totes les plataformes, incloses les màquines de publicitat LCD interactives, això farà que la gent estigui disposada a gastar més diners i se senti més confiat sobre el producte i els seus serveis. Les màquines de publicitat LCD interactives ofereixen als consumidors de forma clara i concisa orientar-los i fins i tot animar-los a utilitzar aquests productes els nostres serveis. Quan el reproductor de publicitat LCD interactiva es basa en la comprensió de la psicologia humana, pot aportar enormes beneficis a la majoria de les empreses.