Com utilitzar amb èxit la senyalització digital a l’educació

- Aug 15, 2019-


smartboard

La majoria de sistemes de senyalització digital de l'escola són gestionats per personal administratiu que té molt a equilibrar. Han de manejar professors, pares i estudiants. Si s’utilitza el camí correcte, la senyalització digital pot afectar tots aquests grups.


Explica'ns la teva història de senyalització digital

Digital Signage Today fa una crida perquè els usuaris finals de la senyalització digital comparteixin les seves històries sobre com heu utilitzat la senyalització digital, per obtenir l'oportunitat de presentar-se a les properes històries de Digital Signage Today.


3 avantatges de la senyalització digital per a universitats
Des dels esdeveniments destacats del campus fins a mostrar els aspectes destacats del partit de futbol de dissabte fins a proporcionar menús diaris de cafeteria, les escoles tenen una gran quantitat d’informació que han de compartir amb diversos públics. Les escoles poden aprofitar l’última tecnologia de senyalització digital per comunicar-se de manera ràpida i eficaç amb el personal i els estudiants.


Les expectatives van augmentar amb l'era digital

A la primera part, es va comentar com les comunicacions digitals ajuden en el transport, les notificacions d’emergència i la recerca d’un punt d’estudi. Mirem algunes situacions més en què la transformació digital pot ajudar encara més a crear una comunitat escolar sana i compromesa.


Els estudiants intel·ligents demanen una tecnologia intel·ligent: cal augmentar les institucions d’educació superior
Amb la majoria d’estudiants de 18 a 25 anys, han crescut en una era de tecnologia, cosa que la converteix en una expectativa més que no pas una bonificació.