Com enfocar l'atracció d'audiència

- Mar 14, 2018-

6-Cheap-Ways-To-Attract-Customers-to-Your-Cell-Phone-Shop.jpg

1. públic de l'enquesta

Cal investigar quines són gent de destinació, a quina hora es normalment triga, i si el seu públic objectiu canvia sovint?


2. publicitat longitud i la claredat

La majoria dels llocs on situen les màquines de publicitat de LCD són a la zona d'espera. Cal tenir en compte la durada dels anuncis i si el públic pot veure clarament them.we hauria de comunicar-se més i fer més esforços prop fins i tot coincideixen amb les necessitats psicològiques dels clients i ajustar el contingut de la màquina de publicitat de LCD.


3. concisa contingut

L'espectador no pot tenir la paciència per llegir la informació llarg i assegurar-se que el públic veu informació veraç i oportuna actualització. Perquè pot carregar ràpidament nous continguts a l'intèrpret de publicitat de LCD, i immediatament pot suprimir la informació inútil. Perquè pot carregar ràpidament nous continguts a l'intèrpret de publicitat de LCD, i immediatament pot suprimir la funció information.this inútils de màquina de publicitat de LCD té enormes beneficis comercials.


4. des de la Perspectiva de clients

El que apareix a la pantalla és contingut útil. La gent espera actualitzar el contingut freqüentment. Cada dia visiten llocs web favorits. informació obsoleta no apareix a la pàgina web perquè el web s'actualitza per atraure a la gent. El públic també espera és la same.by actualització constant de continguts, vostè obtindrà millors resultats.