Com fer front si el monitor LCD entra a l'aigua

- Apr 10, 2018-


1.El primer que cal fer és evitar que el monitor caigui o fregui contra alguns objectes durs. Com que el producte del monitor és relativament fràgil, la seva capacitat de resistència a l'impacte també és molt petita, i molts cristalls i components elèctrics sensibles es veuen afectats quan són impactats. Per tant, cal tenir cura de no permetre que el monitor tingui accés a objectes que puguin causar-ne un dany.


2. A més, sempre ha de prestar atenció a la neteja de la pantalla. No rociqueu el netejador directament a la pantalla, ja que probablement aquests líquids flueixen cap a la pantalla i provocaran un curtcircuit que pugui afectar l'ús. El netejador ha de ser rociado sobre un drap suau i net i, a continuació, netegeu la pantalla per evitar danys .


3. Segon, si no voleu netejar el polvoritzador a la pantalla, no s'ha de preocupar massa quan el líquid netejador s'aboca a la pantalla. Si es troba abans de l'arrencada només una boira a la superfície de la pantalla, esbandida suaument amb un suau Es pot fabricar, si l'aigua ha entrat al monitor LCD, posa el monitor LCD a una temperatura lleugerament superior, tal com sota la llum, evaporant gradualment l'aigua a l'interior.


No obstant això, si la situació és més greu, l'usuari haurà de trucar a un personal de manteniment professional per demanar la seva ajuda. Per evitar danys permanents a causa de la corrosió de l'elèctrode de cristall líquid. Per tant, intenteu utilitzar el producte del monitor en un ambient sec i ventilat per evitar problemes innecessaris.

09-3.jpg