Amplieu la vida útil real del reproductor publicitari

- Mar 28, 2018-

service-time-banner2014-900x394.jpg

La màquina de publicitat LCD multimèdia és un dispositiu de publicitat electrònica d'alta càrrega, i la seva càrrega elevada és naturalment elevada. No obstant això, hi ha una gran diferència entre la màquina publicitària sense importància i la seva cura natural. Aquí hi ha algunes maneres d'ampliar la vida de l'equip:

1.La màquina de publicitat no s'ha de col·locar en un lloc tancat, no bloquejar els forats de ventilació i deixar espai de dissipació de calor superior a 250px per assegurar el funcionament normal.


2. Col·loqueu el reproductor de publicitat multimèdia en un ambient ventilat, sec i no brillant. No exposeu el dispositiu a la pluja, a la humitat, a l'oxidació o a l'oxidació.


3. La majoria de les màquines de publicitat multimèdia s'utilitzen en llocs públics. La inestabilitat del voltatge pot causar danys a l'equip. No compartiu energia amb equips d'alta potència, com ara elevadors.


4.Plugueu i desconnecteu el disc U i la targeta CF, etc., d'acord amb les instruccions, per evitar danys a les unitats de discos U i de la targeta CF

会议05.jpg

5. El control de temps de control es controla més de 10 segons per evitar danys repetits


6.No desmunteu ni repareu la màquina publicitària multimèdia per evitar xocs elèctrics d'alt voltatge o altres riscos. S'hauria d'invitar al personal de protecció professional a completar totes les operacions de manteniment.


7.Abans de netejar la pantalla de la màquina de publicitat, deixeu d'utilitzar el dispositiu i desconnecteu el connector, netegeu-lo amb un drap net i net i no utilitzeu l'esprai directament a la pantalla.


8. Quan netegeu, utilitzeu un drap suau i sec per fregar l'habitatge del dispositiu. No esprai líquids a l'equip de reproductors multimèdia. No danyeu el dispositiu.