La màquina publicitària d'ascensors es va convertir en un producte calent al mercat?

- Apr 10, 2018-


La màquina publicitària d'ascensors és una espècie de nous i únics mitjans de comunicació únics i pràctics. Es refereix al transportista publicitari de mosaics de la paret de la caixa de l'ascensor que pengen en edificis alts (comunitats, edificis comercials, hotels / hotels, etc.) a la ciutat. La xarxa de mitjans de comunicació de l'avió d'ascensor té característiques típiques de propagació segmentada.


Consisteix en edificis comunitaris i residencials de gamma alta a les zones econòmicament desenvolupades de la ciutat. Els mitjans de comunicació estan suspesos a les parets del cotxe de l'ascensor i a l'àrea d'espera de l'ascensor (Horace Hall). Grups d'ingressos, informació publicitària del grup per dur a terme una difusió dirigida i precisa, centralitzada i repetida.


Fa ús de la gent a l'ascensor, el temps d'oci, llacunes psicològiques i irritació emocional, la publicitat té un sistema, repetibilitat, anti-interferència i altres característiques. Les característiques úniques de les màquines de publicitat d'ascens inclouen: taxa d'arribada efectiva i alta freqüència de l'exposició. La precisió i l'orientació altament significa que la inversió publicitària és menys desfavorable, determina l'eficiència de la inversió publicitària, evita el llançament d'avions publicitaris i evita de manera efectiva el malbaratament de les tarifes publicitàries.


Mantenir 3-5 pantalles d'anuncis per dia no només garanteix un bon entorn de publicitat, sinó que també garanteix l'eficàcia de la divulgació de la informació publicitària. Combinada amb la televisió, l'audiència de la televisió té una alta autoritat i un fort rendiment en temps real. No està limitat pel temps i l'espai, i té una combinació de visualització i audició.

壁挂19-15-4.jpg