Una breu introducció a la pissarra electrònica òptic

- Dec 13, 2017-

Pissarra òptica aplicacions són l'última tecnologia, de detecció òptic d'imatge heretada els avantatges d'infrarojos pissarra electrònica, mentre que la correcció de les deficiències, no per la pantalla abans de forta interferència de llum, d'alta precisió, escriptura fluid, pot ser coherent amb els hàbits d'escriptura habitual, no produeixen cap retard, àmpliament utilitzat en escoles, formació, zones de conferència.

Pissarra òptic és una formació avançada o Conferència assistida per equips d'interacció home-màquina, pot col·laborar amb projectors de, ordinadors i altres eines per aconseguir net d'escriptura, escriptura, comunicació a distància i altres funcions.

Paràmetres bàsics

Més influents i intuïtives paràmetres bàsics d'una pissarra electrònica són:

1 interfície informàtica: interfície Universal USB estàndard internacional.

Resolució 2: resolució es refereix al nombre de punts (o píxels) en cada línia. Típicament, un punt s'expressa al llarg de les vores horitzontals i verticals d'una pantalla o monitor i el més alt la resolució, la més clara i més suau de la pantalla.

Calibratge 3: calibració General punts com a mínim 2 punts anteriors, el posicionament de manera més precisa, no produirà deriva, reacció ràpida.

4 resposta velocitat: el més ràpid la velocitat de resposta, més a prop el funcionament normal de la gent, l'ús de còmode i ràpid;

Precisió de Tacte 5: alta precisió, la més sensibles a la resposta de tacte.