3 formes d’utilitzar la senyalització digital

- Sep 30, 2019-

istock-1154387328__640x360_q85_crop_subsampling-2.jpg

Mage via iStock.com

Per Digital Signage Today


Penseu en la darrera vegada que heu trobat una mena de senyalització digital: el que és probable és que probablement presenti una pantalla nítida i il·luminada, i fins i tot hauria pogut tenir funcions de pantalla tàctil que us permetien interactuar amb el contingut que es mostra a la pantalla. Si bé la senyalització digital que vau trobar probablement comptava amb algunes de les tecnologies més actualitzades del mercat, les humils arrels de les solucions de senyalització digital es remunten als anys noranta i principis dels anys 2000 quan la tecnologia va començar a aparèixer a les botigues al detall, mostrant contingut. des de reproductors DVD i fins i tot VHS.

A mesura que la tecnologia de senyalització digital ha canviat i els reproductors de mitjans basats en ordinador i les tecnologies tàctils interactives han esdevingut més prevalents al llarg dels anys, també ho és la presència de solucions de senyalització digital. Si bé la senyalització digital començava a l’entorn minorista, l’abast ja no es limita només a aquesta indústria. De fet, empreses, pobles, escoles, hospitals i organitzacions de tot tipus estan implementant solucions de senyalització digital interactiva i estàtica per compartir informació, connectar-se i fer publicitat als seus públics objectiu.

És curiós per les maneres en què es pot utilitzar la senyalització digital? Segueix llegint.


Intercanvi d'informació

Tant si voleu donar a conèixer un missatge a través d’un hospital o campus escolar extensiu, proporcioneu detalls sobre tot allò que una ciutat i els seus voltants han d’oferir, o bé compartiu informació amb els vostres empleats sobre un esdeveniment laboral proper, la senyalització digital és especialment útil. eina.

A diferència de les instal·lacions de senyalització estàtica més tradicionals, la senyalització digital normalment es pot modificar o actualitzar de forma ràpida i senzilla i es pot compartir informació a una sola instal·lació o a diverses unitats per arribar al vostre públic previst. A més del seu ampli abast i la seva naturalesa flexible, els espectadors tenen més probabilitats de recordar la informació que van llegir o veure en una pantalla de senyalització digital. De fet, les dades d’Arbitron indiquen que les solucions de senyalització digital tenen taxes de record superior al 83% entre els espectadors.


Connectant

Per aprofitar les seves capacitats d'intercanvi d'informació, també es poden utilitzar solucions de senyalització digital per connectar usuaris amb recursos i eines addicionals. Les funcions i categories de cerca permeten als usuaris utilitzar la senyalització digital per navegar fàcilment als llistats específics que busquen, que sovint es completen amb descripcions, mapes, enllaços de llocs web i molt més. Les solucions de senyalització digital també es poden dissenyar per proporcionar suport multilingüe, impressió i funcions de trucada de VoIP per permetre als usuaris de totes les edats i habilitats accedir, connectar-se i recuperar els recursos que necessiten.


Publicitat

A més d'informar i connectar els usuaris amb informació i recursos útils, la senyalització digital també pot servir com una plataforma de publicitat d’ingressos altament efectiva o que no genera ingressos. De fet, un informe d'Intel Corporation va trobar que les pantalles de senyalització digital capten un 400% més de visualitzacions que la senyalització estàtica més tradicional. Segons el cas d’ús i les necessitats del desplegador, la publicitat pot ser l’únic propòsit o una funcionalitat addicional d’una instal·lació de senyalització digital. Per exemple, una solució de senyalització digital interactiva desplegada a la zona del centre pot tenir un bucle publicitari que s’executa contínuament mentre ningú interactua amb la unitat. Independentment de com s’utilitzi, la senyalització digital permet a les empreses publicitar i impulsar la sensibilització entre el seu públic a través d’una plataforma única i innovadora.


Des d’oficines corporatives fins a carrers del centre, botigues al detall, hospitals, hotels, oficines immobiliàries i molt més, solucions de senyalització digital, tant estàtica com interactiva, s’han establert com un mètode popular i eficaç per a compartir informació, connectar-se i publicitat a un objectiu. audiència