Sistema de llançament de publicitat


YunbiaoInformation ReleaseSystem proporciona solucions de difusió d’informació per a dispositius comercials de visualització a través d’Internet i soluciona fàcilment problemes de transmissió remota com text, imatges, vídeos i fitxers i adopta un control centralitzat dels serveis al núvol i una gestió unificada de dispositius , Realitzar la supervisió remota del terminal, actualització de programari , llançament de programes, recàrrega de trànsit 4G i altres serveis de telefonia mòbil o PCS.


Cas d’aplicació de la indústria


1


Diagrama de flux de distribució d'informació i diagrama de distribució


2


Avantatges i funcions bàsiques del programari


3
Mode de gestió de plataformes

4.jpg

PC


5.jpg

APP per a mòbils


6.jpg

WeChat


Terminals de reproducció múltiples5
Altres característiques i avantatges

9.jpg

Sistema de reconeixement facial

És un sistema de gestió d’estadístiques d’inici de sessió que afronta la tecnologia del reconeixement com a nucli central. Soluciona els inconvenients de l’inici d’inici manual i el registre de targeta tradicionals, i també pot classificar i classificar de forma ràpida i eficaç el personal i interactuar amb informació mòbil per adaptar-se a diversos escenaris d’aplicacions.


10.jpg

Ingressos compartits

Quan la màquina de publicitat es posa en marxa, pot compartir la pantalla i altres empreses publiquen anuncis a la pantalla per obtenir ingressos, de manera que la màquina de publicitat inactiva pot obtenir el màxim efecte.

11.jpg

Creen interactiu

Els diferents terminals dels dispositius poden ser compatibles entre si per aconseguir contingut multimèdia digital (vídeo d'alta definició, àudio, imatge), poden sincronitzar el contingut de visualització de diferents pantalles i control remot.


12.jpg

Sistema de publicitat compartida

Plataforma de publicitat compartida integrada Un cop oberta, l’anunci publicarà anuncis mitjançant la selecció de diversos atributs, com ara el període de temps, la indústria i la regió, i s’adonarà de l’entrega precisa dels recursos publicitaris. Yunbiao Wulian proporciona serveis d’allotjament, manteniment i desenvolupament personalitzat de la plataforma del sistema de publicitat compartida.

Certificat relacionat
6